ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΡΜΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

armos βιομηχανικά ρολλά

ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΡΜΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία ΑΡΜΟΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1997, ακολουθώντας μια παράδοση στο χώρο της επεξεργασίας χάρτου από το 1986. Σήμερα η παράδοση αυτή συνεχίζεται, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και διευρύνεται εναρμονιζόμενη με την απαίτηση για ένα προϊόν ωφέλιμο και χρήσιμο.

Οι τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας εκτείνονται από την παραγωγή ρολών, στην παραγωγή εντύπων και στην παραγωγή βιομηχανικής ετικέτας καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα ευρύ φάσμα αναγκών κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.

Προϊόντα της εταιρείας αποτελούν ρολά που χρησιμοποιούνται σε ταμειακές μηχανές, ATMs & POS, plotters, fax, ξηρογραφικά ρολά, ρολά προτεραιότητας, ρολά για χρήση σε λοταρίες και ρολά εισιτηρίων, μηχανογραφικά έντυπα, έντυπα λοταρίας, και ετικέτες, η παραγωγή των οποίων επιτυγχάνεται με σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους που επιτρέπουν επιπλέον την δυνατότητα χρησιμοποίησης διαφόρων τεχνικών ασφάλειας.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, επιδεικνύοντας παράλληλα μια σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια και στις αγορές του εξωτερικού. Στους αποδέκτες των προϊόντων της περιλαμβάνονται τραπεζικοί οργανισμοί, πολυεθνικές εταιρείες, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η μακρά εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τα στελέχη της και η βαθιά πίστη στις αρχές και τα οράματα τους αποτελούν εχέγγυο αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης και συνέπειας, στοιχεία με τα οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα έτη, και αποτελούν εφόδια για την συνέχεια

Η ΑΡΜΟΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΒΕΕ διαθέτει ISO διαχείρισης ποιότητας 9001:2008
καθώς και ISO 14001:2004 για την εφαρμογή συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.